Agenda

 • In Nederland en België vinden regelmatig activiteiten rond Indianen plaats. Wij proberen deze agenda zo up to date mogelijk te houden. Hoor je van een activiteit, die niet op deze pagina staat (geen New Age), stuur ons dan a.u.b. een berichtje


  Rijksmuseum voor Volkenkunde

  Het museum heeft een permanente tentoonstelling over Noord-Amerikaanse Indianen. Ook online kunt u al een bezoek aan het museum brengen: www.volkenkunde.nl  Op de site is via het menu-item Tentoonstellingen al wat informatie en foto’s te vinden van voorwerpen in het museum.
  Alle voorwerpen zijn verder ook te vinden met een zoek-functie: http://www.volkenkunde.nl/collections/home.aspx

  • Museum Volkenkunde – Steenstraat 1 – Leiden
  • Tel. 071 5168 800
  • Opmerkingen en praktische vragen kunt u richten aan info@volkenkunde.nl

  Permanente expositie over prairie-Indianen

  Ferme des bisons – Bastogne

  Op het terrein van de Ferme des bisons (zie ook Nieuwsbrief nr. 30) is een permanente tentoonstelling over de prairie-indianen.


  Volkenkunde Collectie Nederland

  Via de site van Volkenkunde Collectie Nederland zijn online voorwerpen en teksten uit de Nederlandse volkenkundige musea op te zoeken.

 • Op de Nederlandse en buitenlandse tv komen regelmatig items over Indianen. Wij proberen deze agenda zo up to date mogelijk te houden. Hoor je van een uitzending, die niet op deze pagina staat, stuur ons dan a.u.b. een berichtje.

  Wij kunnen geen garanties geven voor de juistheid van de hier aangegeven tijden. Controleer deze voor alle zekerheid in de omroepgids, de Teletekst of de Electronische Programma Gids van de genoemde zender!

  Het IMDB logo bij een film of een tv-serie verwijst naar een vermelding in de Internet Movie Database.

  Zender Tijd Inhoud Filminfo
      Op dit moment zijn er geen uitzendingen.  

  Bijgewerkt: 10/09/2017 @ 16:41